Lavendel Wellness werkt met Lakshmi

Droom jij ook van een huid die straalt van gezondheid?
Kom dan eens langs bij LAVENDEL WELLNESS.

Hier werken we met de biologische en ecologische huidverzorgingsproducten van LAKSHMI.

De producten van Lakshmi zijn volledig puur en zuiver en zeer rijk aan de meest waardevolle werkzame stoffen die Moeder Natuur ons te bieden heeft.

De zuivere producten van LakShmi worden uitsluitend gemaakt van koudgeperste plantenolie, en hebben als werkzame stof pure essentiële oliën.. Deze oliën lijken op de in de huid aanwezige vetten en zijn rijk aan natuurlijke vitamines, waaronder vitamine A en E.

De producten worden door deze eigenschappen snel en diep in de huid opgenomen, waar ze door middel van de bijzondere synergie tussen de essentiële oliën de huidbalans herstellen.

Voor het creëren van een betere balans tussen innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid, combineren we bij Lavendel Wellness de huid verbeterende producten van LakShmi met Ayurvedische ontspanningsrituelen.

Door gebruik te maken van de kennis van Ayurveda, Aromatherapie en Naturopathie, biedt LakShmi effectieve producten die we gebruiken bij massages en diverse andere behandelingen om een lichamelijke en geestelijke balans te creëren, en zo een stralende, gezonde, zijdezachte en vitale huid te ondersteunen en te behouden.

Je zult in iedere behandeling een intens gevoel van ontspanning ervaren, een betere balans tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid, wat er weer toe bijdraagt dat alle vitale processen in het lichaam weer een positieve boost krijgen.

Een ware weldaad dus voor je huid, je hart en je ziel.

Lavendel Wellness - Lakshmi – Natuurlijke schoonheid