KLEURRIJKE ONTWIKKELREIS

STAP MAAR IN JE KRACHT

Het belang van leven en werken vanuit je talenten, je drijfveren en je missie wordt in de huidige maatschappij steeds groter. Steeds meer mensen kiezen voor kwaliteit van leven met behoud van energie en vitaliteit.

Met de Persoonlijke Kracht Methodiek krijg je inzicht in jouw talenten en drijfveren en leer je hoe je jouw unieke kracht zichtbaar maakt.

De Persoonlijke Kracht Methodiek is een soort ontwikkelreis. Je gaat ontdekken wat jou uniek maakt, hoe jij groots je zelf kunt en mag zijn en het leven leiden wat moeiteloos bij jou past.

De 4 principes van de Persoonlijke Kracht Methodiek:
1. Jij bent krachtig
2. Jij bent uniek en bijzonder
3. Jij bent het waard om gezien te worden
4. Jij geeft de wereld meer kleur

Het 4 stappenplan van de Persoonlijke Kracht Methodiek:

1. Jouw Verlangen – Breng je doel helder in beeld
2. Jouw Powertype – Ontdekt jouw nr. 1 Kracht (als basis)
3. Jouw Blauwdruk – Volg je Pad en Potentieel (geeft richting)
4. Jouw Impact – Hoe maak jij het verschil om de wereld mooier te maken

Het begint met de Persoonlijke Kracht online test.
Deze test bestaat uit 40 vragen.
De uitslag van deze test en het bijbehorende persoonlijke kleurkracht rapport zal leidend zijn in het ontwikkeltraject.

Lavendel Wellniss - KLEURRIJKE ONTWIKKELREIS - Yfke Kingma
Lavendel Wellniss - KLEURRIJKE ONTWIKKELREIS - Yfke Kingma

In de eerste sessie starten we met het VERLANGEN helder in beeld te brengen. Het verlangen is als het ware jouw vertrekpunt. De Persoonlijke Kracht Methodiek gaat uit van een sterk en positief geformuleerd ontwikkelingsperspectief. Jouw positieve stip op de horizon. Deze stip bepaald de koers en geeft richting, energie en inspiratie voor de te volgen stappen in jouw ontwikkelreis.

In de tweede sessie ontmoet je je POWERTYPE, je allergrootste kracht. Jouw Powertype is één van de 40 kleurpersoonlijkheden uit de Persoonlijke Kracht Methodiek. Achter elke Powertype zit nog een kracht, jouw Balanstype, als sleutel voor succes.
Je ontvangt in deze sessie praktische tips om letterlijk in je kracht te stappen en te laten zien wat jouw zo bijzonder maakt.

In de derde sessie ontdek je je BLAUWDRUK voor succes en geluk en als keuzewijzer voor belangrijke beslissingen. Deze blauwdruk geeft jou inzicht in jouw potentieel en diepste drijfveren. Je krijgt een verfijnd inzicht in hoe jij de dingen het allerliefste doet, wat je kernwaarden zijn en wat jij nodig hebt in een omgeving om krachtig uit de verf te komen.

In de vierde sessie zoomen we verder in op jouw IMPACT. Dit begint bij Persoonlijk Leiderschap, met weten wie je bent en waar je voor staat. Hoe je dat uitdraagt en kracht bij zet. Je krijgt tips om de impact van jouw communicatie verder te versterken met het oog op de toekomst en met het motto: “Geef de wereld meer kleur door jouw unieke persoonlijke kracht te leven”.

Duur van deze kleurrijke ontwikkelreis is gemiddeld 3 maanden.

Lavendel Wellniss - KLEURRIJKE ONTWIKKELREIS - Yfke Kingma