YOGA NIDRA

Yoga Nidra betekent letterlijk “de slaap van de de Yogi”. Het is een eeuwenoude techniek waarbij je een diepe staat van bewuste ontspanning beoefend. Het is een beoefening om het bewustzijn van de buitenwereld naar de binnenwereld te verplaatsen. Het brengt je in een staat van bewuste diepe slaap, waarbij de zintuigen, het intellect en de geest zich ontspannen.
Je bent vrij van begrippen als tijd en ruimte.
Zodra dit gebeurt, vermindert de hersenactiviteit en gaat het lichaam in een stand van rust en herstel. Er wordt wel gezegd dat een uur Yoga Nidra hetzelfde effect heeft als 4 uur slaap.
Als het lichaam in een stand van rust en herstel komt, dan kan het toxines op cellulair niveau afvoeren, de geest opfrissen en onnodige bagage uit het onderbewustzijn opruimen.

Yoga Nidra kan door iedereen beoefend worden. Voor wie moeite heeft met loslaten, stress of angst ervaart, wie lijdt aan gebrek aan slaap of in een burn-out zit, is het beoefenen van Yoga Nidra enorm helend en helpend.
Het is ook zeer heilzaam voor iedereen die een dieper gevoel van rust en vrede wil ervaren en zich beter met zichzelf wil kunnen verbinden.

Yoga Nidra betekent letterlijk “de slaap van de de Yogi”.
Yoga Nidra betekent letterlijk “de slaap van de de Yogi”.

Wanneer Yoga Nidra regelmatig wordt beoefend, kan het ook leiden naar diepe genezing, kunnen negatieve mentale patronen worden herkend en losgelaten.
Emotionele verstoringen die diep geworteld zijn in het onderbewustzijn kunnen worden opgelost.

Gemiddeld 1 keer per maand zal er op een vrijdagavond een Yoga Nidra les gegeven worden van 19.45 – 21.15 uur.
Kijk hiervoor op het lesrooster voor de actuele data.
Daarnaast is het mogelijk om een individuele Yoga Nidra sessie te boeken in de praktijk.

Aanmelden voor Yoga Nidra kan door een mailtje te sturen naar welkom@lavendelwellness.nl of een appje/berichtje te sturen naar 06 300 86986.

Je bent van harte welkom!