ONE DAY RETREAT

Zit jij nog op de goede weg?
Staan jouw richtingaanwijzers nog goed afgestemd?
Krijg jij nog energie van datgene wat jij doet?
Zou je wel wat zichtbaarder willen zijn?
Denk jij er over na om het roer nog eens om te gooien?

Levensvragen die iedereen zichzelf van tijd tot tijd wel eens stelt.
Maar wanneer neem je deze vragen echt serieus?

Vaak gaat er een heftige gebeurtenis of een crisis aan vooraf, voordat je je meer bewust wordt van wat je echt wilt in het leven. Je realiseert je dat je al een tijdje op de automatische piloot bezig bent, maar dat het je geen energie en plezier meer oplevert.

Dan is het fijn om oprecht eens tijd te maken en af stemmen op jezelf.

Een ONE DAY RETREAT is een dag waar het volledig over jou mag gaan. Een dag om je accu weer op te laden en je te vullen met energie. Een dag om te ontdekken wat jou zo bijzonder maakt. Weten wat jouw diepste drijfveren zijn is de brandstof om in beweging te komen in de richting die bij jou past.

In de ochtend is er alle ruimte om te onderzoeken wat jij nog zou willen in je leven. Je ontdekt wat jouw grootste kracht is, wat jou ten diepste drijft en hoe jij weer die balans in je leven kunt aanbrengen die er voor zorgt dat jij je weer gezien voelt.

Na een geheel verzorgde lunch, is er in de middag alle ruimte om de inzichten die je hebt gekregen over jezelf, dieper te laten bezinken.
Door middel van een bijzonder en holistisch ontspanningsritueel, wordt je uitgenodigd om de, soms vastgeroeste overtuigingen over jezelf, wat meer los te laten. Door je hoofd rust te gunnen, door zachte aanrakingen, fijne muziek en heerlijke geuren mag je weer contact maken met de ideale versie van jezelf, zonder oordeel.

Een bijzondere dag waarin jij liefdevol wordt uitgenodigd om jouw eigen unieke plek op deze wereld weer met vitaliteit en overtuiging in te nemen.
Een dag waar innerlijk en uiterlijk elkaar op een unieke manier ontmoeten.

Als herboren en met nieuwe moed en ideeën en met een op maat gemaakt Persoonlijk Kracht rapport sluiten we de dag af met een toast.
We proosten op het leven en op de verlangens die weer voorzien zijn van voldoende zuurstof.