ONE DAY RETREAT

Zit jij nog op de goede weg? 

Staan jouw richtingaanwijzers nog goed afgestemd?

Krijg jij nog energie van datgene wat jij doet?

Zou je wel wat zichtbaarder willen zijn?

Denk jij er over na om het roer nog eens om te gooien?

Levensvragen die iedereen zichzelf van tijd tot tijd wel eens stelt. 

Maar wanneer neem je deze vragen echt serieus? 

Vaak gaat er een heftige gebeurtenis of een crisis aan vooraf, voordat je je meer bewust wordt van wat je echt wilt in het leven. Je realiseert je dat je al een tijdje op de automatische piloot bezig bent, maar dat het je geen energie en plezier meer oplevert. 

Dan is het fijn om oprecht eens tijd te maken en af stemmen op jezelf.

ONE DAY RETREAT
ONE DAY RETREAT

Een ONE DAY RETREAT bij Lavendel Wellness is een dag waarin het volledig over jou mag gaan. Een dag om je accu weer op te laden en je te vullen met energie en inspiratie.

In de ochtend nemen we alle tijd om in zoomen op jouw stip op de horizon. 

Wat is jouw diepste verlangen? Hoe ziet  geluk er uit voor jou? En wat is jouw definitie van succes?

Hoe zie jij je zelf het liefst? In welke omgeving en met welke mensen om je heen?

We doen dit aan de hand van de Persoonlijke Kracht methodiek. We geven jouw verlangens letterlijk kleur. Door deze kleuren te voelen en toe te laten in je leven, kom jij weer in beweging in de richting die past bij wie jij in essentie bent. 

Na een heerlijke lunch, is er in de middag alle ruimte om de inzichten die je hebt gekregen over jezelf, dieper te laten bezinken. 

Door middel van een 100 minuten durend holistisch ontspanningsritueel, wordt je uitgenodigd om de, soms vastgeroeste overtuigingen over jezelf, wat meer los te laten. Door je hoofd rust te gunnen,  door zachte aanrakingen, fijne muziek en heerlijke geuren mag je weer contact maken met jouw essentie, met jouw idealen en met jouw diepe verlangens.

Een bijzondere dag waarin jij liefdevol wordt uitgenodigd om jouw eigen unieke plek op deze wereld weer met vitaliteit en overtuiging in te nemen. 

Als herboren en met nieuwe moed en ideeën en met een op maat gemaakt Persoonlijk Kracht rapport sluiten we de dag af met een toast. 

We proosten op het leven en op de verlangens die weer voorzien zijn van voldoende zuurstof. 

ONE DAY RETREAT